Team Leonardo

Geesten en Gekken

 

Het tweede deel in een snelle en spannende driedelige serie. Voor avonturiers vanaf 10 jaar.

Meer vragen dan antwoorden. Emil probeert nog steeds uit te vissen wat zijn grootvader te maken heeft met het mysterieuze Team Leonardo. Maar hij niet alleen. Ook topgangster Dell'Anno wil meer weten over die raadselachtige groep wetenschappers. En net als Emil het antwoord op zijn vragen lijkt te vinden, staat die sluwe boef opeens voor zijn neus. Misschien is Team Leonardo wel veel gevaarlijker dan hij dacht!

 

Met illustraties van Michaël Olbrechts!
Prijs: 16,95 euro

Team Leonardo

De Museumroof

 

Het eerste deel in een snelle en spannende driedelige serie. Voor avonturiers vanaf 10 jaar.

Team Leonardo. Dat staat achter op de zwart-witfoto die Emil gevonden heeft. Een foto van vijf wetenschappers, onder wie zijn overleden grootvader. Wie zijn deze mensen? En hebben ze iets te maken met de diefstal van een kostbaar beeldje uit het lokale museum? Samen met zijn vrienden gaat Emil op onderzoek uit. Hij komt niet alleen de dieven op het spoor, maar ontdekt ook dat zijn grootvader niet was wie hij beweerde te zijn.

 

Met illustraties van Michaël Olbrechts!
Prijs: 15,95 euro

Wegens succes nu reeds 2e druk!

Wil je alles weten over de eerste mens? In dit boek lees je meer over hoe mensen in de prehistorie leefden. Hoe kwamen ze aan eten? Wat leerden hun kinderen? En waarom maakten ze grotschilderingen? Op deze en veel andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een leuk knutselwerkje, een grote uitklap-pagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

 

Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar over personages in de geschiedenis, namelijk de eerste mens.

Tekst: Erwin Claes

Illustraties: Michaël Olbrechts

Prijs: 16,95 euro

Volg mij

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 door Erwin Claes

CV_9789044835083