top of page

Educatieve Boeken

CV_9789044850109_2 (1).jpg

WilleWete Ballet

ISBN 9789044850109

Wil je alles weten over ballet? Waar is ballet ontstaan? Hoe ziet een dansstudio eruit? Op welke soort muziek dans je? Wat is er zo bijzonder aan spitzen? Op deze en vele andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een grote uitklappagina, een leuke knutselbladzijde en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

 

Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 5 jaar over vrije tijd en een bijzondere dansvorm, namelijk ballet.

Tekst: Erwin Claes

Illustraties: Chantal Peten

CV 97890448468122_aangepast.jpg

WilleWete Van Vroeger Tot Nu

ISBN 9789044846812

Heb jij al eens gehoord van het oude Egypte of de middeleeuwen, maar weet je niet wat nu vroeger of later komt? Wil je weten hoe de eerste mensen in de oertijd aan hun voedsel kwamen? Of vraag je je af wat de industriële revolutie precies is? Op deze en veel andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

 

Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 5 jaar over de grote historische perioden in de geschiedenis van Europa.

Tekst: Erwin Claes

Illustraties: Michaël Olbrechts

CV_9789044850093 (1).jpg

WilleWete De Kelten

ISBN 9789044850093

Wil je alles weten over de Kelten? In dit boek leer je meer over hoe de Kelten leefden. Wie waren hun helden en hun goden? Wat leerden kinderen allemaal? Hoe werd je een druïde? Op deze en veel andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een overzicht van voorwerpen uit de Keltische wereld, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

 

Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar over personages in de geschiedenis, namelijk de Kelten.

Tekst: Erwin Claes

Illustraties: Michaël Olbrechts

cover WilleWete De Eerste Mens.jpg

WilleWete De Eerste Mens

ISBN 9789044836196

Wil je alles weten over de eerste mens? In dit boek lees je meer over hoe mensen in de prehistorie leefden. Hoe kwamen ze aan eten? Wat leerden hun kinderen? En waarom maakten ze grotschilderingen? Op deze en veel andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een leuk knutselwerkje, een grote uitklap-pagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

 

Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar over personages in de geschiedenis, namelijk de eerste mens.

Tekst: Erwin Claes

Illustraties: Michaël Olbrechts

CV_9789044835083.jpg

WilleWete De Vikingen

ISBN 9789044835083

Wil je alles weten over de Vikingen? In dit boek leer je meer over hoe de Vikingen leefden. Wie waren hun helden en hun goden? Wat leerden Vikingkinderen allemaal? En hoe werd een Vikingschip gebouwd? Op deze en veel andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een overzicht van voorwerpen uit de Vikingwereld, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

 

Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar over personages in de geschiedenis, namelijk de Vikingen.

Tekst: Erwin Claes

Illustraties: Michaël Olbrechts

bottom of page