top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverErwin

Lezersvraag: weet zijn interessante weetjes over u meneer Claes?

Het hangt er van af wat je allemaal wil weten natuurlijk? Ik was geen goede leerling op school en ik heb zelfs mijn 5e middelbaar gedubbeld. Nadien ben ik archeologie gaan studeren en dat was inderdaad voor een stuk te danken aan de Indiana Jones-films. Ik ben altijd nogal een dagdromer geweest met veel (sommigen zeiden te veel) fantasie. Door nu boeken te schrijven en verhalen te verzinnen, probeer ik die fantasie te gebruiken en als ik de reacties op mijn boeken hoor, met succes. Een laatste weetje dat ik nog graag wil delen, is dat ik echt gek ben van strips. Zoals je op mijn blog kan zien, teken ik ook veel en ik wil dan ook graag een eigen strip maken en uitbrengen, maar dat zal jammer genoeg nog niet voor meteen zijn. Zoiets vraagt heel veel tijd, maar ik ga er wel op korte termijn aan beginnen. Ik heb er alvast zin in! 

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page