top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverErwin

Lezersvraag: Hoeveel boeken hebt u al geschreven en (stoute vraag maar ik vind het antwoord nergens)

Hey, hartelijk bedankt voor het fijne compliment! Je weet toch dat er nog 3 boeken volgen op Code F242? Zeker lezen!

Om op je vragen te antwoorden: ik ben 38 jaar oud (of jong, zoals je wilt …) en ik heb intussen 6 boeken op mijn teller staan. In 2005 kwam mijn allereerste boek, een echt kinderboek, uit onder de titel De Vloek van Vordersteen. Hij is nu niet meer te verkrijgen in de boekhandel, maar in sommige bibliotheken kan je hem wel nog steeds ontlenen. In 2010 ben ik dan gestart met de vier boeken in de Zwarte Adem-reeks en in 2015 is tot slot Condor uitgekomen.  

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page